2014. január 4., szombat

Reklám


Ahogyan a címben is olvasható, egy kis reklámmal jöttem, az egyik nagyon kedves barátnőm tehetségét szeretném népszerűsíteni. A fentebb látható képeket ő készítette. Tomot én kaptam karácsonyra, ez digitális festés, illetve kézi rajz technikával készült, Harry pedig egy "sima" rajz. Ha szeretnétek hasonló képeket, akár Tokio Hotel, akár bármilyen (nem feltétlenül csak hírességekről készít) más témában, keressétek meg őt. Szerintem nagyon jó lehet akár csak a szobátok díszítésére, akár egy barátotoknak, családtagotoknak ajándékba! :) A feltételeket, a rendelés menetét és az elérhetőségeit lentebb olvashatjátok.

Rendelés menete:
  • jó minőségű kép küldése
  • méret meghatározása: A/4 vagy A/5
  • Ildi elkészíti a képet, fényképen megmutatja, ha megfelel, akkor a korábbiakban megállapodott pénzösszeg elküldése után útjára bocsájtja a képet
  • az ár méret, illetve a kép bonyolultságától függően változik
Elérhetőségek:
 ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
 Továbbá, még egyszer szeretném felhívni a figyelmeteket az új blogomra, ami bár nem Tokio Hotel/Tom témában íródik, talán felkelti néhányotok érdeklődését. A prológus holnap érkezik majd :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat megjegyzést, és szeretnélek is megkérni titeket, hogy éljetek ezzel a funkcióval, nagyon fontos számomra a véleményetek :))