2014. január 9., csütörtök

Shorty Awards

Tudom, hogy ez alapvetően egy fanfiction-blog, és az utóbbi időben nagyon sok dolgot írok ki, ami nem ezzel kapcsolatos, de valamiért megint megszaporodott a látogatók száma, így gondoltam, nem baj, ha az idetévedő emberek tisztában vannak azzal, hogy a Tokio Hotelt ismét jelölték egy díjra.

Idén 6. alkalommal rendezik meg a Shorty Awards-ot, ahol Twitteren, Facebookon és egyéb közösségi oldalon tudtok szavazni a TH-ra. Lefordítottam a szabályokat, gondolom, az utóbbi időben úgyis többen használják a twittert, így többen tudnak szavazni.

A zenészek tehetségesek, de amikor összeállnak egy csapattá, valami még erősebbet hoznak létre. A legjobb, amikor ezek a bandák használják a Spotify-t, a Twittert, a Facebokkot, vagy más közösségi oldalt, hogy kapcsolatba léphessenek rajongóikkal, és megosszák zeneszámaikat. Ki a te kedvenc #bandád? Jelöld őket! A legtöbb jelölést kapott 7 együttes lesznek a végső finalisták, miután a jelölési periódus lezárul.

Hogyan tudsz szavazni/jelölni:

Látogasd meg ezt az oldalt: http://shortyawards.com/tokiohotel
Ezt fogod látni: "I nominate @tokiohotel for a Shorty Award in #band because..." - nincs semmi más dolgod, mint a "because" után írni valami rövid indoklást, hogy miért jelölöd a TH-t. Fontos, hogy kerüljön valami a három pont helyére, máskülönben a szavazat nem számít, illetve fontos az is, hogy értelmes dolgot írjatok.
Ezután csak megosztod twitteren és kész is vagy (más közösségi oldalakon nem tudom, hogyan lehet szavazni.)

Nyerjünk egy újabb díjat a kedvenc bandánknak!
(Ps. felkerült oldalra egy új szavazás, gondolom, nem kell megmagyaráznom, hogy miért :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat megjegyzést, és szeretnélek is megkérni titeket, hogy éljetek ezzel a funkcióval, nagyon fontos számomra a véleményetek :))