2013. október 6., vasárnap

Szösszenetek part III.


Sziasztok!
Nem friss résszel jöttem, megint nem tudtam elkészülni vele. Sajnálom tényleg, mert tudom, hogy páran várjátok, de egyszerűen nem volt időm leülni és írni, és igazság szerint agyam sem volt hozzá. Ezen a héten megkezdődött nekem is a suli, nem mondom, hogy nincs semmi időm az órarendem mellett, mert egy héten összesen 6 órám van, de lévén, hogy utolsó év, ha beindulnak a dolgok, elég sok dolgom lesz. Szakdolgozatot kell majd írnom, nyelvvizsgázni szeretnék, stb, stb. Nem akarom, hogy ez az írás rovására menjen, de nyilván az a fontosabb, hogy az írás ne menjen a tanulás rovására. Igyekszem majd megtalálni az arany középutat, nem szeretnélek elhanyagolni titeket :)

Más: van egy kis problémám a blogspottal. Amióta megújult a kezelőfelület, nem tudom szerkeszteni az oldalsó modulokat, ami jelen pillanatban csak a következő részek tartalma miatt zavaró, bár úgy nagy általánosságban is eléggé idegesít. Van esetleg még valaki, akinek hasonló problémája van, vagy valaki, aki netán tud rá megoldást? Nagyon hálás lennék :)

Megint csak más: közeledünk a történet vége felé. Nem tudom, mennyi van még vissza, azért nem 1-2 részről beszélünk, de lassan itt a vége. Ennek fényében nemsokára hozom majd az új történet rövid ismertetőjét. Még nyáron kezdtem el írni, egészen más, mint az eddigi kettő, amit olvashattatok tőlem. Se hírnév, se csillogás, se Tokio Hotel... Remélem, szeretni fogjátok, de bővebben majd később :)

Legkésőbb kedden fent lesz az új fejezet, próbálom úgy alakítani a dolgaimat, hogy holnap tudjam hozni, de nem akarok többet olyat ígérni, amit nem biztos, hogy be tudok tartani.

Legyen szép hetetek, Sophie xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat megjegyzést, és szeretnélek is megkérni titeket, hogy éljetek ezzel a funkcióval, nagyon fontos számomra a véleményetek :))